Harmonização

Harmonização para St Patrick´s Day

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14 anos 11 meses atrás #8648 por Felipe Ribeiro - Duende
Pessoal,

Por um outro motivo estava procurando imagens de pães para o dia de Saint Patrick´s e acabei me ligando que devem existir receitas que são feitas para o dia.
Acabei achando algumas, dou uma tropeçada no inglês na hora das receitas, mas vou posta-las aqui com o link, e podemos trocar idéias.

St. Patrick Irish Soda Bread

Saint Patrick's Day Irish Soda Bread
Submitted By: Ben S. - See All My Recipes
Collection: Saint Patrick's Day Recipes
Recipe Tags: Bread Recipes
Ingredients:
1/4 Cup Sugar
1/4 Cup Butter
4 Cups Unbleached Flour
1 1/2 Cups Currants
1 Tablespoon Baking Powder
1 Teaspoon Baking Soda
1 Teaspoon Salt coarse
1/8 Teaspoon Cardamom
1 Egg at room temperature
1 3/4 Cups Buttermilk at room temperature
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Directions:
1. Cut this crusty bread in wedges to serve.

2. Add two teaspoons grate lemon peel to complement the flavor of the currants.

3. In a large bowl, combine the first six ingredients.

4. Cut in the butter with a pastry blender or work it in with your finger.

5. Mix the egg and buttermilk together and then add this mixture to the dry ingredients.

6. Stir until well blended.

7. Add the currants and stir the mixture well.

8. Turn out on a floured surface and knead gently for 3 minutes or until the dough is smooth.

9. Divide the dough into two pieces, shaping each into a round loaf.

10. Place each in a greased 8 inch cake or pie pan,pressing it down until the dough fills the pan.

11. Use a sharp knife to cut a 1/2 inch deep cross on top of each loaf.

12. Bake in a preheated 375 F oven for about 40 minutes or until the bread sounds hollow when you thump it.

13. Turn out on a wire rack to cool.

14. Do not cut for about 4 hours.

link: www.recipekey.com/therecipes/Saint-Patri...Day-Irish-Soda-Bread


Neste link, várias receitas me deixaram curioso.
www.rd.com/content/printContent.do?conte...width=790&modal=true

especialmente essas:

www.tasteofhome.com/Recipes/Irish-Creme-Chocolate-Trifle

ngredients

* 1 package (18-1/4 ounces) devil's food cake mix
* 1 cup refrigerated Irish creme nondairy creamer
* 3-1/2 cups cold milk
* 2 packages (3.9 ounces each) instant chocolate pudding mix
* 3 cups whipped topping
* 12 spearmint candies, crushed

Directions

* Prepare and bake cake according to package directions, using a greased 13-in. x 9-in. baking pan. Cool on a wire rack for 1 hour.
* With a meat fork or wooden skewer, poke holes in cake about 2 in. apart. Slowly pour creamer over cake; refrigerate for 1 hour.
* In a large bowl, whisk the milk and pudding mixes for 2 minutes. Let stand for 2 minutes or until soft-set.
* Cut cake into 1-1/2-in. cubes; place a third of the cubes in a 3-qt. glass bowl. Top with a third of the pudding, whipped topping and candies; repeat layers twice. Store in the refrigerator. Yield: 14-16 servings.


Irish Mint Brownies

Pena que não achei o modo de fazer, vou procurar mais.

www.rd.com/advice-and-know-how/irish-min...pe/article26115.html


Preparation time: 45 minutes
Cooking time: 30 minutes

You Will Need
1 cup butter, cubed
4 squares (1 ounce each) bittersweet chocolate, chopped
4 eggs
2 cups sugar
2 teaspoons vanilla extract
1-1/2 cups all-purpose flour
1 cup (6 ounces) double dark chocolate chips or semisweet chocolate chips
1/2 cup chopped walnuts

Filling
4 squares (1 ounce each) white baking chocolate, chopped
1/4 cup refrigerated Irish creme nondairy creamer
1 cup heavy whipping cream
15 mint Andes candies, chopped

Icing
12 squares (1 ounce each) bittersweet chocolate, chopped
1 cup heavy whipping cream
2 tablespoons butter
Additional mint Andes candies, halved, optional

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14 anos 11 meses atrás - 14 anos 11 meses atrás #8665 por Felipe Ribeiro - Duende
Faltou falar o importante né...

Acho que para receitas envolvendo chocolate já é bem aceito que combinam com Stouts e Porters. Mas e uma receita envolvendo chocolate com menta.

E o pão de soda, eu acompanharia com uma Leffe Blonde, Brune e talvez até com uma Tripel. Arriscaria lagers tbm.

O que vcs acham?



Edit: clima65.blogspot.com/2008/03/glossrio-cu...o-gente-se-muda.html aqui tem uma tabela de tradução que contém medidas e ingredientes muito legal.
Ultima edição: 14 anos 11 meses atrás por Felipe Ribeiro - Duende.
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14 anos 11 meses atrás #8699 por Felipe Ribeiro - Duende
sigo eu insistindo no tópico... achei outro tradutor

www.myfoodtranslator.com.br/index.php
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14 anos 11 meses atrás #8718 por Felipe Ribeiro - Duende
tópico fail =P


mas eu insisto, acho que uma red ale cairia bem com um irish soda bread tbm, mas só acho.
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14 anos 11 meses atrás #8728 por Ivan Sellegatto Gomes
Harmonizar mente com cerveja não é facil, eu fiquei aqui pensando mas tambem sou novo nesse negócio. até gostaria de saber a opinião do Mauricio, do Marcussi e dos outros mais esperientes nessa parte. :)
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14 anos 11 meses atrás #8730 por Felipe Ribeiro - Duende
Eu to pensando em faze ro browny com menta, se achar os ingredientes, de maneira bem suave mesmo, para ficar mais harmonizável.

Já o pão vai ter cereja no lugar de groselha.
Consegui achar o cardamomo (cardamon) para colocar, vou moer essa sementinha que parece com gengibre. MAs vai bem pouco, 1/8 de colher de chá.
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