- Cervejas
- Estados Unidos
- Bayou Teche LA 31 Bière Pâle
Bayou Teche LA 31 Bière Pâle
Francisco Lima
Updated
04 de Outubro de 2014
Informações
Cervejaria
Estilo
Álcool (%)
Percentual de alcool da cerveja no padrao ABV. Use apenas numeros com as casas decimais e para separar os decimais, use o ponto e nao a virgula
IBU
IBU (International Bitterness Unit) é a unidade de amargor da cerveja. Quanto mais alto o número, mais amarga é a cerveja.
Ingredientes
Malt: Pilsner, Vienna, Biscuit. Hops: Liberty
Ativa
Sazonal
Copo ideal
A Beer for All Things Cajun & Creole
Red beans and rice, jambalaya, sauce piquant, shrimp Creole, chicken and sausage gumbo, hot boudin, boiled crawfish, fried seafood platters, crawfish bisque and ettoufee and catfish court bouillon – in Louisiana we take our food seriously. No other regional cuisine in this country is more complex, varied, or elegant as ours. Or near as well seasoned.
We decided to craft a beer that would compliment the cuisine of South Louisiana – every single dish! It took a lot of hard work, tweaking the beer’s recipe while sampling a lot of great Cajun and Creole food.
Sampling tasty beer and food is one of the “burdens” of being a brewer.
Using Belgian malts and American hops and yeast, LA-31 Bière Pâle is a distinct new style of beer. Traditionally brewed, we classify it as a Bière Pâle, or Louisiana Pale Ale. It is bronze colored with a biscuity malt center, herbal hop flavors and a gentle, mellow bitterness. This beer is crafted to enhance the unique cuisine and lifestyle of South Louisiana. Available year round.
Red beans and rice, jambalaya, sauce piquant, shrimp Creole, chicken and sausage gumbo, hot boudin, boiled crawfish, fried seafood platters, crawfish bisque and ettoufee and catfish court bouillon – in Louisiana we take our food seriously. No other regional cuisine in this country is more complex, varied, or elegant as ours. Or near as well seasoned.
We decided to craft a beer that would compliment the cuisine of South Louisiana – every single dish! It took a lot of hard work, tweaking the beer’s recipe while sampling a lot of great Cajun and Creole food.
Sampling tasty beer and food is one of the “burdens” of being a brewer.
Using Belgian malts and American hops and yeast, LA-31 Bière Pâle is a distinct new style of beer. Traditionally brewed, we classify it as a Bière Pâle, or Louisiana Pale Ale. It is bronze colored with a biscuity malt center, herbal hop flavors and a gentle, mellow bitterness. This beer is crafted to enhance the unique cuisine and lifestyle of South Louisiana. Available year round.
Avaliações dos usuários
1 review
Avaliação Geral
3.1
Aroma
6/10(1)
Aparência
3/5(1)
Sabor
13/20(1)
Sensação
3/5(1)
Conjunto
6/10(1)
Para escrever uma avaliação por favor registre-se ou faça o login.
Avaliação Geral
3.1
Aroma
6/10
Aparência
3/5
Sabor
13/20
Sensação
3/5
Conjunto
6/10
Cor âmbar com uma espuma de cor bege de duração média.
Aroma leve de caramelos, pão e levedura.
Sabor com notas de caramelos, lúpulos herbáceos, mamão, butterscoth, especiarias e levedura. Apenas um toque de pinho que fica mais forte uma vez esquenta. Retrogosto seco com um amargor médio.
Corpo de leve a médio com carbonatação apropriada.
Uma English Pale Ale maltada indo em direção a uma Amber, não espere uma APA com sabores cítricos e bom amargor.
Ap.3.5 Ar.3 Sab.3,25 Sens.3,25 Cj.3,25
Aroma leve de caramelos, pão e levedura.
Sabor com notas de caramelos, lúpulos herbáceos, mamão, butterscoth, especiarias e levedura. Apenas um toque de pinho que fica mais forte uma vez esquenta. Retrogosto seco com um amargor médio.
Corpo de leve a médio com carbonatação apropriada.
Uma English Pale Ale maltada indo em direção a uma Amber, não espere uma APA com sabores cítricos e bom amargor.
Ap.3.5 Ar.3 Sab.3,25 Sens.3,25 Cj.3,25