To Øl By Udder Means
Jefferson Chicone
08 de Janeiro de 2019
Informações
Cervejaria
Estilo
Álcool (%)
Percentual de alcool da cerveja no padrao ABV. Use apenas numeros com as casas decimais e para separar os decimais, use o ponto e nao a virgula
Ativa
Sazonal
We bring to you an black thick milk stout called By Udder Means. We wanted to do a stout, that had a thick mouth feel and still a low alcohol percentage. We obtained this by adding a solid amount of lactose in the beer. The yeast strain we used is not capable of fermenting lactose, so when the beer stops fermenting all lactose still remains in the beer. At the same time lactose doesn’t leave this sweet touch to the beer, so you can obtain a thick mouth feel without having an overly sweet or overly strong stout.
Avaliações dos usuários
1 review
Avaliação Geral
3.9
Aroma
8/10(1)
Aparência
5/5(1)
Sabor
16/20(1)
Sensação
3/5(1)
Conjunto
7/10(1)
Para escrever uma avaliação por favor registre-se ou faça o login.
Avaliação Geral
3.9
Aroma
8/10
Aparência
5/5
Sabor
16/20
Sensação
3/5
Conjunto
7/10