MOESaic Session IPA
Eduardo Guimarães Insta @cervascomedu
Updated
10 de Novembro de 2016
Informações
Cervejaria
Estilo
Álcool (%)
Percentual de alcool da cerveja no padrao ABV. Use apenas numeros com as casas decimais e para separar os decimais, use o ponto e nao a virgula
IBU
IBU (International Bitterness Unit) é a unidade de amargor da cerveja. Quanto mais alto o número, mais amarga é a cerveja.
Ativa
Sazonal
Copo ideal
When we first got our noses in and hands on the experimental hop, then known only as HBC 369 CV, we knew it was something special. We wanted to make a lower alcohol IPA that didn’t drink like many others we tried. There was good hoppiness to most of them, but the body seemed lacking. We went to work on solving this, and it took a bit of time. When we were finally convinced our session IPA was ready for prime time, HBC 369 had been named: Mosaic. We employ this chameleon cone -with its exceptional palette of flavors- at each stage in the hopping process. Paul has actually created a lower alcohol session ale with the flavor and body of an American IPA. This beer has developed a following in the active lifestyle crowd, especially with cyclists, but it’s also a great beer when you just want a little more hang-time with your IPA. Dedicated to our hop-loving friend, David Moes, we brew this beer for true hop heads.
Avaliações dos usuários
1 review
Avaliação Geral
3.6
Aroma
8/10(1)
Aparência
4/5(1)
Sabor
14/20(1)
Sensação
3/5(1)
Conjunto
7/10(1)
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Avaliação Geral
3.6
Aroma
8/10
Aparência
4/5
Sabor
14/20
Sensação
3/5
Conjunto
7/10
Servida no IPA glass apresentou coloração âmbar com reflexos alaranjados com espuma bege de média formação e pouca persistência. No aroma temos compota de laranja, leve grapefruit caramelo, floral, pinho e pêssego. O sabor segue o aroma, revelando ainda densidade e sabores frutados que lembram um bom suco de frutas amarelas. Tomei faltando um mês para seu vencimento; fresca deve ser ótima.