Schlappeseppel Specialität
Francisco Lima
Updated
16 de Janeiro de 2017
Informações
Cervejaria
Estilo
Álcool (%)
Percentual de alcool da cerveja no padrao ABV. Use apenas numeros com as casas decimais e para separar os decimais, use o ponto e nao a virgula
Ativa
Sazonal
Copo ideal
Origin
Beer types that could not be clearly characterized as the common ones (such as Export or Pils) were brewed by the master brewers, who enjoyed experimenting and being creative, for special occasions. Often these beers were taken over in the common range of products because of the demand.
Particularities
Schlappeseppel Special is brewed with special malts. These malts already contain caramelized sugar. About 60 % of the quality of this beer can be traced back to this harmonic flavour. The result is an amber-coloured, full-bodied, balanced beer.
Glass preferably used
This specialty should be served in a small (0.3 l) but thick-walled glass. Furthermore the swing-top bottle of Schlappeseppel Special invites to drink directly from the bottle.
Recommended occasions for Schlappeseppel Special
A rather nourishing and full-bodied taste that should be combined with nourishing dishes (roast venison, roulade, ….). It goes well with many dishes, sometimes even better than a strong red wine.
Beer types that could not be clearly characterized as the common ones (such as Export or Pils) were brewed by the master brewers, who enjoyed experimenting and being creative, for special occasions. Often these beers were taken over in the common range of products because of the demand.
Particularities
Schlappeseppel Special is brewed with special malts. These malts already contain caramelized sugar. About 60 % of the quality of this beer can be traced back to this harmonic flavour. The result is an amber-coloured, full-bodied, balanced beer.
Glass preferably used
This specialty should be served in a small (0.3 l) but thick-walled glass. Furthermore the swing-top bottle of Schlappeseppel Special invites to drink directly from the bottle.
Recommended occasions for Schlappeseppel Special
A rather nourishing and full-bodied taste that should be combined with nourishing dishes (roast venison, roulade, ….). It goes well with many dishes, sometimes even better than a strong red wine.
Avaliações dos usuários
3 avaliações
Avaliação Geral
3.4
Aroma
7/10(3)
Aparência
3/5(3)
Sabor
13/20(3)
Sensação
3/5(3)
Conjunto
7/10(3)
Para escrever uma avaliação por favor registre-se ou faça o login.
Avaliação Geral
3.7
Aroma
8/10
Aparência
3/5
Sabor
14/20
Sensação
4/5
Conjunto
8/10
Avaliação Geral
3.2
Aroma
6/10
Aparência
4/5
Sabor
13/20
Sensação
3/5
Conjunto
6/10
Liquido de cor ambar com creme denso de media persistência.
No aroma um leve tostado, cereais, um leve floral e um toque de maça.
No sabor um dulçor inicial, seguido por um tostado e um final levemente amargo.
Corpo médio e media drinkability, final seco.
No aroma um leve tostado, cereais, um leve floral e um toque de maça.
No sabor um dulçor inicial, seguido por um tostado e um final levemente amargo.
Corpo médio e media drinkability, final seco.
Avaliação Geral
3.2
Aroma
6/10
Aparência
3/5
Sabor
13/20
Sensação
3/5
Conjunto
7/10
Cor âmbar com uma espuma densa de duração média.
Aroma límpido com notas de grãos, lúpulos alemães e dulçor de malte pão.
Sabor com notas do dulçor do malte e grãos com apensa um toque de caramelo e castanhas, maçã, leve enxofre-mineral e terminando com lúpulos picnates e gramíneos. Retrogosto seco com um amargor leve em direção à médio.
Corpo leve com boa carbonatação.
Uma Marzen prazerosa, fácil de beber e muito bem balanceada, não muito maltada, nem muito lupulado e nem muito doce.
Ap.3,25 Ar.3 Sab.3,25 Sens.3,25 Cj.3,25
Aroma límpido com notas de grãos, lúpulos alemães e dulçor de malte pão.
Sabor com notas do dulçor do malte e grãos com apensa um toque de caramelo e castanhas, maçã, leve enxofre-mineral e terminando com lúpulos picnates e gramíneos. Retrogosto seco com um amargor leve em direção à médio.
Corpo leve com boa carbonatação.
Uma Marzen prazerosa, fácil de beber e muito bem balanceada, não muito maltada, nem muito lupulado e nem muito doce.
Ap.3,25 Ar.3 Sab.3,25 Sens.3,25 Cj.3,25