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Issaquah Ménage À Frog
Ricardo Sangion
Updated
10 de Junho de 2013
Informações
Cervejaria
Estilo
Álcool (%)
Percentual de alcool da cerveja no padrao ABV. Use apenas numeros com as casas decimais e para separar os decimais, use o ponto e nao a virgula
IBU
IBU (International Bitterness Unit) é a unidade de amargor da cerveja. Quanto mais alto o número, mais amarga é a cerveja.
Ingredientes
Malts: Pilsner. Hops: Saaz. Yeast & Water: Belgian Candi Sugar, Water and Abbey Yeast.
Ativa
Sazonal
Copo ideal
Issaquah Brewhouse has been in Issaquah since 1994. Issaquah brews, such as Menage A Frog Ale, will continue to be produced on site in its 7bbl brewsystem. Located 15 miles from the Space Needle in Seattle the Issaquah Brewery offers catering, brewery tours, private parties, a gift shop, private meeting spaces, and a children’s play area.
Style: Belgian Style Tripel Ale
Tasting Notes: WBC judges noted Menage A Frog was a “brilliant golden amber color. Inviting aromas of toasty baguette, orange blossom honey, and delicate bubblegum spice follow through on a round entry to a fruity-yet-dry medium-to-full body with caramel pear and peach custard tart notes. Finishes in a bold peppery spice, delicate grassy herbal and citrusy hops, and toffee fade with lingering warming alcohol. Very nice.”
Food Pairing: Poultry, Spicy
5 Ingredients:
Malts: Pilsner.
Hops: Saaz.
Yeast & Water: Belgian Candi Sugar, Water and Abbey Yeast.
Specs:
22º PLATO
30 IBU
80 AA
16º Lovibond
Style: Belgian Style Tripel Ale
Tasting Notes: WBC judges noted Menage A Frog was a “brilliant golden amber color. Inviting aromas of toasty baguette, orange blossom honey, and delicate bubblegum spice follow through on a round entry to a fruity-yet-dry medium-to-full body with caramel pear and peach custard tart notes. Finishes in a bold peppery spice, delicate grassy herbal and citrusy hops, and toffee fade with lingering warming alcohol. Very nice.”
Food Pairing: Poultry, Spicy
5 Ingredients:
Malts: Pilsner.
Hops: Saaz.
Yeast & Water: Belgian Candi Sugar, Water and Abbey Yeast.
Specs:
22º PLATO
30 IBU
80 AA
16º Lovibond
Avaliações dos usuários
1 review
Avaliação Geral
3.6
Aroma
8/10(1)
Aparência
3/5(1)
Sabor
13/20(1)
Sensação
4/5(1)
Conjunto
8/10(1)
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Avaliação Geral
3.6
Aroma
8/10
Aparência
3/5
Sabor
13/20
Sensação
4/5
Conjunto
8/10
Aroma condimentado, doce, frutado. Lembra bastante uma torta de frutas com creme, principalmente pêssego. Final é doce, com retrogosto frutado. O álcool quase não aparece, o aroma é realmente muito bom, o sabor é muito bom mas nao chega a ser ótimo. O dulçor é um pouco acima do que eu gosto, um tanto exagerado.